Municipiul Târgoviște, premiu de Excelență în regenerarea urbană a spațiilor publice din partea AMR

Municipiul Târgoviște a primit, din partea Asociației Municipiilor din România, trofeul „Excelență în regenerarea urbană a spațiilor publice”. Premiul a fost acordat în cadrul Galei AMR 2021, ediția a IV-a, un eveniment ce recompensează performanțele administrative în diferite domenii (educație, sănătate, transport, iluminat public, sisteme de încălzire, protecția mediului, antreprenoriat etc).

Mesajul primarului Cristian Stan:

Sunt onorat să primesc, în calitate de primar, trofeul acordat de Asociația Municipiilor din România în cadrul Galei AMR 2021 la categoria Regenerare urbană a spațiilor publice. Este o recompensă care se întoarce către efortul unei #echipe de a transforma orașul în ultimii ani și oferă, totodată, un model de bune practici.
.
În considerarea acestei performanțe au fost analizate toate proiectele noastre cu finanțare europeană și locală: 21 de investiții și peste 50 de milioane lei în ultimii 3 ani! Toate zonele abandonate care au fost „civilizate”, locurile de joacă apărute în locul maidanelor părăsite, hectare de pământ neîngrijit înlocuite cu parcuri și spații de agremenet, mii de locuri de parcare în locul garajelor inestetice etc – toate au contribuit la schimbarea condițiilor de trai în municipiul Târgoviște. O muncă de echipă, pentru care sunt extrem de mândru.
Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.