Noul președinte PNL Târgoviște, degetul pe rană: Ne lipsește cu desăvârșire organizarea!

Ales recent președinte al Organizației Municipale PNL Târgoviște, Aurelian Cotinescu a avut astăzi prima întâlnire cu presa locală. Dincolo de prezentarea noului Birou Politic Municipal, Cotinescu a vorbit și despre atuurile și vulnerabilitățile filialei:

Am discutat cu fiecare membru în parte, încercând să obțin cât mai multe informații despre problemele și necesitățile acestei organizații. Am întâlnit oameni de foarte bună calitate. PNL are aceste structuri, are oameni foarte bine pregătiți, oameni care cred în liberalism și în acest partid, oameni care-și doresc să participe la organizarea structurilor interne, astfel încât să dezvoltăm această organizație și s-o facem să și câștige. Ce nu avem și ne lipsește cu desăvârșire este organizarea. Nu știm să comunicăm corect cu membrii noștri și nu știm să avem un semnal corect către electoratul de dreapta. Aceste lucruri trebuie să le ordonăm, să le refacem.

Îmi propun să aduc liniștea în organizație. Întregul meu mesaj din campanie a fost legat de unitate, de construcție. Împreună cu imaginea, cu istoria noastră, cu un mesaj și o comunicare adecvată, precum și cu o organizare bună, să reușim să dezvoltăm PNL Târgoviște și, ușor, ușor, să învățăm să și câștigăm, că, de fapt, acolo trebuie să ajungem.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.