Oana Vlăducă, deputat PSD: Iohannis, comportament de șef de partid. Suntem pregătiți să-i răspundem pe măsură!

psd-iese-din-sala-2-465x390

Parlamentarii PSD părăsesc sala de plen în timpul discursului lui Iohannis

Deputatul PSD Dâmbovița, Oana Vlăducă, a postat în această seară un mesaj în care-și arată dezamăgirea față de prestația lui Klaus Iohannis din Parlament, de astăzi, și critică atitudinea de șef de partid a președintelui, contrară rolului constituțional pe care îl are:

Mi-am dorit astăzi să ascult un mesaj decent din partea unui președinte decent. L-am primit pe dl Iohannis în Parlament cu tot respectul cuvenit funcției. Din păcate, însă, el însuși pare că oferă prea puțin respect demnității la care e obligat.

În locul unui discurs care să-l (re)așeze pe președinte în cadrul constituțional pe care-l are (mediator între puterile statului și între stat și societate), am avut parte de un atac inoportun, tipic unui șef de partid. Pot înțelege că PNL sau USR nu au lideri care să-i reprezinte cum se cuvine, dar asta nu justifică derapajele prezidențiale. În fața unei astfel de reprezentații, singura soluție e să o penalizezi, așa cum am făcut și noi astăzi, în plen.

Suntem parlamentari aleși prin vot liber de către români ai României și nu vrem să ajungem din nou la catalogări de oameni „buni” și „răi” în funcție de cum îi convine unui președinte. Cât timp atitudinea de acest fel va continua, suntem pregătiți să-i răspundem pe măsură!

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

 1. se îngroașe gluma! dacă tot sînteți „pregătiți să-i răspundem pe măsură”, io zic să-l suspendați de urgență pe săsălău că v-a pus la colț pe coji de nuci.
  sursele mele bîrfesc că întrebarea ce vrea s-o pună la referendum ar fi:
  „Sunteti de acord ca niciun cetățean care a fost condamnat penal pentru orice infractiune să nu poată ocupa pe viitor o funcție publică și să nu poată candida în oricare dintre scrutinurile electorale desfășurate în viitor în România?”
  asta-i moartea politică a pesediștilor cu ascendent în FSN… hai, în PDSR.
  a propos: schimbați urgent hăulitorii de la Cotroceni cu unii mai stilați (sau nu aveți?) că uite ce-a apărut în tabăra adversă… „Forțele inculte vor să destabilizeze țara” și iar vă cîntă stînga franceză.
  #bulshit 🙁

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.