Oana Vlăducă, întrebare la Ministerul Dezvoltării despre necesarul de microbuze școlare pentru județul Dâmbovița

Domnule ministru,

Vă interpelez în legătură cu un subiect care mi-a fost sesizat în repetate rânduri de către primari din județul Dâmbovița. Urmare a adreselor autorităților locale și centralizării situației, Consiliul Județean Dâmbovița a transmis Ministerului Dezvoltării Regionale mai multe solicitări pentru dotarea cu microbuze (un necesar de 43 de unități) în vederea transportului școlar pentru elevii din comunitățile îndepărtate de școlile la care sunt arondați.

Prin adresa nr. 11301/2018, Ministerul a comunicat că se vor întreprinde demersuri pentru identificarea resurselor financiare în vederea finanțării în continuare a Programului menționat. Din păcate, până la această dată, rezultatele nu s-au concretizat, iar comunitățile sunt, în continuare, lipsite de aceste microbuze.

Față de cele prezentate, vă rog, domnule ministru, să ne precizați dacă Programul privind dotarea unităților administrativ-teritoriale cu microbuze pentru transportul școlar va continua și când vor primi finanțare solicitările din județul Dâmbovița.

Solicit răspuns scris.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.