Oana Vlăducă (PRO ROMÂNIA), despre harababura deschiderii anului școlar: O nenorocire provocată de un guvern nenorocit, care se gândește doar la alegeri!

Deputatul PRO ROMÂNIA Dâmbovița, Oana Vlăducă, critică dur modul în care GUvernul PNL tratează deschiderea anului școlar. Termenii sunt categorici: iresponsabilitate, catastrofă, nenorocire:

Mai e o săptămână până la redeschiderea școlilor și situația pare critică din perspectiva imposibilității asigurării condițiilor minime de siguranță (1), respectiv (2) impunerii de către minister a unor măsuri absolut aberante.

O spun fără să greșesc: guvernul a procedat absolut iresponsabil pe acest subiect și, din păcate, într-o criză de acest fel, când ere nevoie de un ministru al Educației echilibrat, competent, de bună-credință, noi avem o CATASTROFĂ.

E pandemie în țară din luna martie. Știți când au dat ordinul comun al Ministerului Educației și Ministerului Sănătății privind aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților de învățământ? Pe 31 august. Și l-au publicat pe 1 septembrie.

Adică să ai situația asta de mai bine de 6 luni de zile și să vii cu 2 săptămâni înainte să impui primăriilor și școlilor niște condiții pe care nu le pot îndeplini, asta e NENOROCIRE. O nenorocire provocată de un guvern nenorocit, care se gândește doar la alegeri și atât.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.