Oana Vlăducă (PRO ROMÂNIA), despre promisiunile lui Iohannis de după alegeri: Ce i-a lipsit până acum? Că PSD i-a făcut toate poftele.

Candidat PRO ROMÂNIA Dâmbovița pentru Senatul României, Oana Vlăducă taxează dur declarațiile recente ale președintelui Klaus Iohannis referitoare la crearea unei noi majorități în jurul PNL (Iohannis: „Când vom avea o nouă majoritate în jurul PNL, voi avea un Guvern cu care voi putea lucra foarte bine şi mă voi implica personal pentru reformarea sistemului de sănătate”).

Cum? Deci facem reforme doar când președintele și Guvernul pot lucra foarte bine, neîntrerupți de nimeni. Să facem liniște și să-i lăsăm să lucreze, nu? Nu, asta-i valabil la un extemporal! La Guvernare faci reforme când sunt necesare, nu când e liniște pe scena politică!

Doi la mână: Care-s reformele inițiate sau conduse de președinte în ultimii 6 ani? ZERO. Și-atunci de ce-am crede că poate coordona o reformă a sistemului de sănătate, câtă vreme el nu a fost în măsură să impună Guvernului o bună gestiune a crizei covid.

Trei la mână: Este absolut amuzant acest scenariu despre care vorbește președintele. Care nouă majoritate? Cea formată din PSD-iști vopsiți în galben? PNL și-a pierdut total credibilitatea și încrederea, fie că-i la guvernare, Cotroceni sau oriunde altundeva.

În sfârșit: ce i-a lipsit președintelui în tot timpul ăsta? Că, din câte ne aducem aminte, PSD i-a făcut toate poftele: a votat Givernul Orban, a votat toate stările dorite de Guvernul Orban, au dat mâna pe organizarea alegerilor locale, au dat mâna pe organizarea alegerilor parlamentare. Deci ce i-a lipsit președintelui, că noi am văzut o largă înțelegere între PSD și PNL. Un mare blat.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.