Oana Vlăducă (PSD Dâmbovița): PNL și USR, gesturi disperate de imagine. Nu-și găsesc măcar decența de a tăcea din gură!

oana vladuca 5

Chiar și după ce a fost respinsă, moțiunea de cenzură a PNL și USR provoacă în continuare reacții. Deputatul PSD Dâmbovița, Oana Vlăducă, desființează demersul, ca și pe inițiatori:

Acum, că subiectul a trecut, la fel de ridicol cum a fost pus pe tapet, reiau câteva considerații de ordin general:

Moțiunea de cenzură a PNL și USR nu reprezintă decât un gest aproape disperat, spun eu, de imagine. Cele două partide se află într-o criză evidentă, nu-și găsesc ritmul, nu-și găsesc vorbele, nu-și găsesc măcar decența de a tăcea din gură. Nu se poate să vii cu un text scris cu picioarele, fără cap, paralel cu realitatea și cu cifrele confirmate de instituții naționale și internaționale. Practic, moțiunea a fost doar o înşiruire de minciuni şi de acuzaţii fără obiect.

Mai mult, mi s-a părut un gest de dispreț să depună moțiunea pe teme economice un partid care a luat un sfert din veniturile românilor.

Deputatul social-democrat a mai adăugat, în susținerea sa, o serie de lucruri pozitive înregistrare de actuala guvernare (începând cu creșterea economică de 7% pe primele 9 luni ale anului și până la scăderea fiscalității) și confirmate de instituții naționale și internaționale (FMI, Banca Mondială sau Organizația pentru Cooperare Economică și Dezvoltare).

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.