OFICIAL: A fost semnat contractul pentru reluarea lucrărilor la centura municipiului Târgoviște!

centura targoviste

S-a întâmplat astăzi, 09.06.2015, semnarea contractului de lucrări pentru ceea ce a rămas de executat din proiectul de reabilitare a centurii municipiului Târgoviște, obiectiv început în 2009 și abandonat într-un blocaj irepsonsabil la aproximativ 27% grad de execuție în 2012 (an în care trebuie finalizat).

În urmă cu câteva zile, primarul interimar al municipiului, Cristian Stan, declara că se va semna contractul pentru reluarea lucrărilor. Momentul a avut loc astăzi și este anunțat de primar pe pagina sa de facebook. Declarațiile complete:

Acum cateva minute am semnat contractul de lucrari aferent obiectivului „Modernizarea si Reabilitarea Drumului de Centura al Municipiului Targoviste”.

Este un proiect vital pentru Municipiul Targoviste, un proiect care vizeaza reabilitarea sistemului rutier existent in lugime de 13 808 km, pe zonele in care drumul are 4 benzi de circulatie si latirea zonelor de drum cu 2 benzi de circulatie la 4 benzi acolo unde este posibil, pe urmatoarele tronsoane: Str. Petru Cercel, Str. Laminorului, Calea Campulung, Bdul Eroilor, Aleea Sinaia, Aleea Manastirea Dealu, Str. Magrini, Str. Caramidari (Com.Razvad) – ramura Valea Voievozilor, Str. Calea Ialomitei (Str.Canalului), reabilitarea pasajului superior Petru Cercel, modernizarea – dublarea podului rutier peste raul Ialomita la Teis, prin executarea unui pod nou, in aval de cel existent pentru doua benzi de circulatie si extinderea la 4 benzi de circulatie a portiunii de drum cuprinse intre acest pod si pasajul DN 71, reabilitarea pasajului superior pe DN 71 in zona Targoviste Nord, reabilitarea podului rutier peste raul Ialomita la Valea Voievozilor, reabilitarea trotuarelor pe tot traseul inelului de centura si executia unor trotuare noi, reabilitarea sensurilor giratorii si a drumurilor laterale.

Un proiect blocat aproape 5 ani este acum reluat, un proiect in care absolut toti indicatorii de rezultat sunt in acest moment la cota „0”, are sanse reale sa se materializeze.

Nu am vrut sa facem un eveniment festiv din semnarea acest contract, avem timp de poze si de conferinte de presa pe masura ce lucrarile evolueaza in directia dorita de noi toti.

Este un prim obiectiv deosebit de important pe care reusim sa-l atingem si am incredere ca suntem pe calea cea buna. De acum incolo, fiecare metru de asfalt turnat, fiecare situatie de lucrari decontata din fonduri europene reprezinta un castig pentru noi toti!

Citiți și: Graficul unei  investiții eșuate. Cum a pierdut Primăria Târgoviște 14 luni în derularea proiectului de centură

contract centura

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.