Oficial: PROGRAMUL ZILELOR CETĂȚII, Târgoviște 2015!

zilele cetatii

Se va întâmpla în perioada 8 – 13 septembrie sărbătoarea municipiului Târgoviște, ZILELE CETĂȚII, eveniment concentrat în fiecare an în jurul praznicului Nașterii Maicii Domnului. Primăria Târgoviște a pregătit pentru anul acesta un program foarte concentrat, destinat tuturor vârstelor, genurilor și preferințelor.

Consiliul Local Municipal a aprobat astăzi (19 voturi pentru, 1 abținere) programul manifestărilor și devizul acestora. „Desfășurarea Zilelor Cetății va avea loc sub forma unui itinerariu, care să cuprindă toate zonele în care se vor desfășura activități, reprezentative din punct de vedere turistic pentru orașul nostru. Se va realiza o hartă interactivă cu locurile de desfășurare a evenimentelor, pe format specific medieval, pentru o mai bună vizualizare a zonelor și activităților, panouri de informare, pagină facebook de eveniment, etc”, se precizează în raportul de specialitate care a însoțit proiectul de hotărâre aprobat de CLM.

Potrivit devizului estimativ, bugetul total al ZILELOR CETĂȚII este de 614.000 lei, din care 77.000 reprezintă sponsorizări.

Click pentru a vedea PROGRAMUL ZILELOR CETĂȚII TÂRGOVIȘTE 2015!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.