OFSD Târgoviște, acțiune dedicată copiilor din sistemul de protecție socială!

IMG-20170413-WA0145

Comunicat de presă

În aceste zile de sărbătoare suntem chemați să arătăm lumină, pace şi bucurie, în familie şi în societate.

Organizația Femeilor Social Democrate a Municipiului Târgovişte este, şi de această dată, alături de comunitate, în dorința de a aduce un strop de speranță şi de fericire pe chipurile copiilor din sistemul de protecție socială Dâmbovița. Atitudinea doamnelor de a veni în sprijinul acestei categorii sociale este una constantă, amintind faptul că în anii anteriori OFSD a desfășurat un amplu program intitulat „Mame speciale pentru copii speciali”, în cadrul căruia atenția a fost îndreptată către mamele eroine care acordă zilnic o lecție de viață, comunității, constând în putere, curaj și echilibru.

Cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale, cât și a venirii Iepurașului, de această dată, micuții sunt beneficiarii direcți ai acțiunii OFSD Târgoviște, în dorința de a întinde o mână spre fericirea și liniștea lor.

O altă direcție a acestei acțiuni este aceea de a respecta și de a aduce în atenția comunității faptul că toți copiii au drepturi egale. Copiii au dreptul la integritate fizică și morală, au dreptul la educație. Au, de asemenea, dreptul de a fi iubiți necondiționat, de a nu fi discriminați, precum și dreptul de a fi fericiți. Acestora nu le trebuie refuzat dreptul la dezvoltatere și integrare socială.

În acest sens acțiunea de astăzi a OFSD Târgoviște s-a desfășurat în incinta unui loc de joacă din Municipiul Târgoviște.

Evenimentul a fost organizat de către doamna președinte a OFSD Târgoviște – Deputatul Carmen Holban, împreună cu doamna Deputat Oana Vlăducă. Au participat de asemenea la eveniment doamna președinte a OFSD Dâmbovița – Gilia Claudia şi consilierul local Boboacă Doina, precum şi alte membre ale Biroului Organizației Municipale a OFSD.

Cuvintele de ordine ale acestei zile au fost: culori, mișcare, muzică și voie bună. Să vedem minunea în toți copiii!

Presedinte OFSD Municipiul Targoviste
Deputat Holban Carmen

FB_IMG_1492088504960 FB_IMG_1492088517536 IMG-20170413-WA0056 IMG-20170413-WA0066

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.