OFSD Târgoviște – gazdă a vizitei și întâlnirii de lucru comune cu OFSD Giurgiu (foto + declarații)

ofsd giurgiu (1)

Organizația Femeilor Social Democrate (OFSD) din municipiul Târgoviște găzduiește astăzi vizita doamnelor din filiala municipală PSD Giurgiu. Este primul demers de acest fel și se dorește ca momentul să fie o rampă pentru alte schimburi de experiență la nivel regional, național.

Gazdă și inițiator a fost Carmen Holban – deputat și președinte OFSD Târgoviște, alături de care au stat Claudia Gilia – deputat și președinte OFSD Dâmbovița Oana Vlăducă – deputat, Luciana Cristea – vicepreședinte CJD, Monica Ilie – viceprimar al municipiului Târgoviște, colege din filiala municipală Târgoviște.

Delegația oaspetelor de la Giurgiu (8 la număr) a fost condusă de Petronela Săndulescu – președinte OFSD Giurgiu și Elena Dinu – deputat. Invitate de onoare au fost Maria Lazăr – secretar general OFSD și Manuela Catrina – președinte OFSD București.

Carmen Holban: De ce am făcut această întâlnire? Vrem să avem un schimb de experiență, vrem să știm ce se întâmplă în celelalte organizații municipale din țară, vrem să ne informăm pentru a pune bazele unei organizații puternice în cadrul municipiului. (…) Vom prezenta un raport al activității pe care am desfășurat-o de la începutul mandatului și până în prezent, voi prezenta acțiunile pe care ni le-am propus în perioada următoare și vom primi noi membri în partid.

În mijlocul doamnelor, la începutul vizitei, a dorit să transmită un mesaj și președintele PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, care a apreciat inițiativa și, ca vicepreședinte PSD pe regiunea Sud-Muntenia, le-a felicitat pe doamne pentru prima acțiune comună. Senatorul a vorbit și despre importanța pe care o acordă, în cadrul organizației, candidaților promovați de OFSD și despre nevoie de implicare totală a doamnelor în perspectiva examenelor electorale din 2019 și 2020.

Onoare muncii!

ofsd giurgiu (2) ofsd giurgiu (3) ofsd giurgiu (4) ofsd giurgiu (6)adrian tutuianu

 

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.