OFSD Târgoviște, întâlnire de lucru și schimb de experiență cu OFSD Ploiești

ofsd ploiesti (5)

Organizația Femeilor Social Democrate din municipiul Târgoviște este astăzi gazda colegelor din filiala Ploiești. Vorbim de un demers inițiat pentru prima dată în luna mai, atunci când a avut loc vizita și schimbul de experiență cu OFSD Giurgiu.

Gazdă a fost și de data aceasta Carmen Holban, președinte OFSD Târgoviște, alături de care au stat Claudia Gilia – președinte OFSD Dâmbovița, Oana Vlăducă – deputat, Monica Ilie – viceprimar al municipiului și alte colege din organizație.

Delegația OFSD Ploiești este reprezentată de 9 doamne din biroul de conducere al filialei, în frunte cu președintele Carmen Dumitru.

Carmen Holban: După cum știți, organizația noastră a început un program prin care invită organizațiile OFSD municipale pentru a avea întâlniri prin care să realizăm un schimb de experiență, de idei, de informații utile. Toate acestea ne ajută să ne cunoaștem, să fim mai unite și mai puternice.

La întâlnirea de debut a fost prezent și primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, care le-a felicitat pe colegele sale pentru inițiativă și le-a vorbit oaspetelor despre municipiu, marile investiții de aici și obiectivele pe care le pot vedea în cursul vizitei.

Onoare muncii!

ofsd ploiesti (1) ofsd ploiesti (2) ofsd ploiesti (4) ofsd ploiesti (6) ofsd ploiesti (7) ofsd ploiesti (8)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.