OPINIE Cristian Stan: Condiții restrictive la selectarea directorului ECO-SAL!

cristian-stan-eco-sal

Ionuț Beju a trecut de la interimatul conducerii ECO-SAL pe funcție definitivă. După ce consilierii locali municipali au aprobat luni desemnarea sa ca director general interimar (urmare a demisiei lui Cătălin Pană), la numai două zile, și-a câștigat  definitiv postul.

Un singur semn de întrebare pe toată chestiunea: criteriile de selecție stabilite de Consiliul de Administrație al ECO-SAL. În anunțul privind selecția directorului, postat pe site-ul societății, sună așa una din condițiile specifice: studii superioare de specialitate în domeniul horticultura sau silvicultură, absolvite cu diplomă de licenţă. Ori asta, consideră președintele PSD Târgoviște și consilierul municipal Cristian Stan, e ceea ce se cheamă condiție restrictivă:

Din punctul meu de vedere, criteriile pe care le-au stabilit cei de la Consiliul de Administrație sunt restrictive. Nu știu dacă tipul studiilor solicitate…să se meargă până la un nivel de detaliere atât de mare realizează cerința avută în vedere de OUG 109 de a avea acces la aceste funcții. Nu am hotătârea CA în față, dar, din câte știu, s-a mers până la a se stabili nivelul de specializare. Mi se pare o condiție puțin restrictivă.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.