„Orice pentru liniștea lui Liviu Dragnea”! Adrian Țuțuianu, mesaj după eliminarea din Comisia juridică a Senatului

Senatorul Adrian Țuțuianu este confirmat drept unul dintre principalii adversari și o mare problemă pentru Liviu Dragnea. Este confirmat chiar de acțiunile partidului, care ordonă eliminarea senatorului din toate funcțiile care i-ar fi incomode președintelui. În ordine: președinte al Comisiei SRI – ministrul Apărării – președinte PSD Dâmbovița – vicepreședinte național PSD. Ultimul ordin de sancțiune (pentru delictul de opinie) a fost săptămâna asta, când Țuțuianu a fost îndepărtat din Comisia juridică a Senatului.
.
Senatorul a dat și un mesaj cu trimitere directă către Liviu Dragnea:
La cererea grupului de senatori al PSD, am fost înlocuit, la începutul acestei săptămâni, din funcția de membru al Comisiei juridice, de numiri, disciplină, imunități și validări. Se pare că orice loc aș ocupa deranjez, așa că se face orice pentru liniștea domnului Dragnea.
Și acest „orice” trebuie luat în serios pentru că nu este o figură de stil. E realitatea ultimului an în care am fost transformat într-o țintă vie.
 
Prima oară m-au înlocuit de la conducerea Comisiei comune permanente a Camerei Deputaților și Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activității SRI. Apoi, supărat probabil pe faptul că la Ministerul Apărării Naționale lucrurile se mișcau în direcția bună, m-au schimbat. Când spun „direcția bună”, am în vedere direcția României și a Armatei Române. Dar, poate, lucrurile acestea contraveneau intereselor altora.
 
Nu a fost suficient! Liviu Dragnea a continuat și, rând pe rând, m-a schimbat din funcția de Președinte PSD Dâmbovița (filială cu rezultate excelente), apoi din cea de vicepreședinte PSD la nivel național și vicepreședinte al Senatului României.
 
Începând cu data de 4 decembrie, sunt membru al Comisiei economice, industrii și servicii. Și aici îmi voi face treaba cu aceeași seriozitate și dedicație. Până când? Până în momentul în care, din nou, interesele lui L.D. vor fi deranjate. Și, atunci, cu siguranță, voi fi mutat „disciplinar” la o altă comisie. Asta dacă nu se vor întâmpla surprize.
 
„Nu aduce anul ce aduce ceasul!”
 
#România
#PSDemocratic

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.