PADINA FEST: Sparge monotonia în Maratonul Bucegilor – Trail Running și MTB!

maratonul bucegilor

Anul acesta Padina Fest si Clubul sportiv Smart Atletic va invita la o editie deosebita a Maratonului BucegilorSpargem monotonia prezentandu-va un nou format competitional: Trail Running şi MTB – 2 probe x 2 trasee!

Competitiile, independente una de cealalta, se adreseaza tuturor celor pasionati de sport, de la amatori entuziasti pana la competitori caliti si experimentati.

Fiecare proba va avea doua trasee:  unul lung si unul scurt.

Sambata, 26 iulie – Trail Running
Traseu lung – 26km
Traseu scurt – 16km

Duminica, 27 iulie – MTB Cross-Country
Traseu lung – 38km
Traseu scurt – 29km

Participantii la maraton pot deveni fundraiseri pentru proiectul “Vacanta (te face) Mare” ce isi propune sa le ofere experienta unei tabere la munte pentru 30 de copii din centre si apartamente de plasament din sectorul 6. Rolul taberei este de a le oferi copiilor amintiri frumoase si a le forma abilitati de comunicare si lucru in echipa, prin jocuri, competitii si activitati interactive in aer liber. Fondurile stranse vor acoperi costurile de cazare, transport, masa si diverse activitati.

Acest proiect socio-educativ face parte din programul Ajungem Mari ce isi propune sa aiba un puternic impact asupra dezvoltarii copiilor din centre sociale ajutandu-i sa isi imbunatateasca abilitatile de comunicare si sa relationeze cu persoane din medii diferite.

www.padinafest.ro

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.