Parlamentarii PSD Dâmbovița vor întâlniri cu fiecare primar „în vederea pregătirii și susținerii proiectului de buget pe 2015”

colaj parlamentari

Am primit din partea deputatului Ionuț Săvoiu o declarație de presă, însușită, se pare, de întreg grupul parlamentarilor PSD aleși în județul Dâmbovița. O redăm întocmai:

Ieri, 2 iunie 2014, la Palatul Parlamentului a avut loc întâlnirea grupului parlamentar PSD de Dâmbovița (alături de dna ministru Rovana Plumb, cei 2 senatori și cei 4 deputați ) care au stabilit un program comun de acțiuni în vederea pregătirii și susținerii proiectului de buget pe 2015.  În acest sens, parlamentarii vor face întâlniri cu fiecare primar pentru identificarea proiectelor prioritare și a nevoilor de finanțare. Aceste proiecte vor fi centralizate și apoi prezentate funcție de problematică  miniștrilor de resort. Toți parlamentarii PSD de Dâmbovița au hotărât să susțină împreună aceste proiecte indiferent de colegiul în care aceștia au fost aleși. 

Parlamentarii PSD aleși in Circumscripția 16 DAMBOVITA

Comentarii

comentarii

3 Comentarii

  1. domnii acestia nu stiu ca la orice dezbatere pe buget, desi se depun mii de amendamente, nu se accepta decât unul sau două, pe toată ţara, pentru că Guvernul are planurile făcute.
    ceea ce vor sa facă ei este să incerce determinarea/ameninţarea primarilor să schimbe un pic macazul în politica din Dâmboviţa, adica să.l faulteze pe ŢUŢUIANU…au încercat si la alegerile parlamentare, dar a mers doar cu unii, asa că acum îi convoaca pe toţi..

  2. Pingback: Iulian Vladu, replică aspră pentru parlamentarii PSD Dâmbovița: Nu e nevoie să mai mă văd cu primarii ca să aflu prioritățile pe care le au!

  3. Pingback: Țuțuianu, despre demersul parlamentarilor PSD de a se întâlni cu primarii: E util, dar n-are nicio finalitate dacă nu sunt și eu pe-acolo!

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.