Peste 20 de milioane lei din Fondul de rezervă al Guvernului pentru județul Dâmbovița, la final de an! Vezi comunele beneficiare

tutuianu

Se întâmplă un sfârșit de an rodnic pentru mai multe localități ale județului. Urmare a solicitărilor centralizate din teritoriu și înaintate Executivului, Guvernul Ponta a alocat din Fondul de rezervă bugetară prevăzut în bugetul de stat pe anul 2014 peste 20 de milioane lei mai multor comune dâmbovițene. Suma este una din cele mai mari distribuite județelor și reprezintă un ajutor esențial pentru localități.

Adrian Țuțuianu, președinte CJ Dâmbovița: Am reușit să convingem Guvernul să ne mai aloce o sumă de bani importantă, 20.874.000 lei, pentru mai multe localități din județ care aveau dificultăți la plata unor arierate sau aveau nevoie de cofinanțarea unor proiecte cu bani europeni. (…) Observați că toți cei care au avut necazuri, indiferent de culorile politice, au primit sprijinul Guvernului României. E rezultatul demersurilor pe care le-am făcut în ultima lună. Vom continua să stăm mai mult prin București, pentru că e important să aducem bani.

Sumele alocate (mii lei) pentru județul Dâmbovița, potrivit HG 1139/23.12.2014:

alocari primarii decembrie 2014

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.