PIDU B avansează: Se toarnă primul strat de asfalt pe I.C. Brătianu!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lucrările cuprinse în proiectul european Planul Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU) – Zona B transformă, au „atins” zilele acestea Bulevardul I.C. Brătianu, una dintre cele mai circulate artere ale municipiului. Pe unul din cele două sensuri de mers (două benzi de circulație pe sens) au început și se află în plină execuție lucrările de asfaltare, urmând ca, la terminarea acestora, să se treacă și pe celălalt sens. Important lucru e acela că se poate turna și în condiții de ploaie, așa cum dau asigurări constructorul și autoritățile.

În aceeași formulă ca ieri, reprezentanții Primăriei Târgoviște, Ciprian Prisăcaru – primar interimar, Cristian Stan – viceprimar, Gabriel Boriga – consilier al primarului interimar, au fost astăzi pe teren, oferind explicații despre stadiul lucrărilor și termenele propuse pentru finalizare:

Ciprian Prisăcaru: Sperăm ca, până la data de 15 august, să terminăm cu I.C. Brătianu. Este, poate, cea mai circulată arteră a municipiului Târgoviște și vrem să nu dureze foarte mult. (…) Bineînțeles, ne interesează foarte mult ca și lucrările să fie de calitate. Acest lucru este foarte, foarte important pentru noi și, de aceea, nici nu vrem să grăbim lucrurile mai mult decât putem face în mod real.

Cristian Stan: Cetățenii au înțeles foarte bine că această etapă, chiar dacă ea creează puțin disconfort, este o etapă absolut necesară pentru modernizarea acestei zone. Din punctul meu de vedere, este cea mai circulată arteră a municipiului Târgoviște; face, practic, o traversare a municipiului, iar aceste lucrări sunt menite să asigure fluidizarea traficului în această zonă. În acest moment suntem pe drumul cel bun, astfel încât până la 15 august, am discutat cu contructorul mai devreme, să se finalizeze întreaga arteră I.C. Brătianu.

Gabriel Boriga: Astăzi se toarnă stratul de uzură pe aproximativ 3500 de metri pătrați, mai precis de la intrarea în Aleea Trandafirilor până la intrarea cu Lt. Stancu Ion. Se lucrează în ritm susținut. Chiar dacă după-amiază vor apărea și câțiva stropi de ploaie, tehnologia pe care constructorul a adoptat-o și calitatea lucrărilor vor permite să se toarne asfalt și pe ploaie.

Onoare muncii!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.