Plăiașu și Grozavu și-ar asuma candidatura la Primăria Târgoviște din partea PNL!

grozavu - plaiasu

Cu un an înainte de alegerile locale din 2016, subiectul legat de candidaturi se conturează tot mai frecvent în mesajele publice ale liderilor politici. Săptămâna trecută, președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, făcea câteva nominalizări de candidați cu care partidul va merge în municipii și orașe. La Târgoviște era pronunțat numele lui Cristian Stan, actualul primar interimar al municipiului.

Pentru Târgoviște și liberalii își rostesc variantele unor eventuali candidați. Aflați astăzi la aceeași masă, într-o conferință de presă, Gabriel Plăiașu și Gabriel Grozavu, ambii membri în Comitetul Județean Executiv al PNL Dâmbovița, au declarat că își asumă o candidatură la Primăria Târgoviște dacă sondajele și partidul ajung la concluzia asta.

Gabriel Plăiașu: Sunt mai multe variante pentru a candida. Așa cum am spus și cu altă ocazie, eu vorbesc în numele meu, dacă Partidul Național Liberal îmi va solicita să candidez la Primărie, n-o să mă dau la o parte. Deci, vorbesc în numele meu și mi-a plăcut întotdeauna ca fiecare să vorbească în dreptul lui. Am mai spus într-o emisiune televizată că PNL are de unde alege la momentul acesta un candidat pentru Primăria Târgoviște.

Gabriel Grozavu: După cum mă cunoașteți, am fost tot timpul om de partid, indiferent în ce poziție am fost în Partidul Național Liberal și numai în Partidul Național Liberal. Cu certitudine, dacă se va considera de către PNL că va trebui să intru în această luptă, cu mare plăcere.

Să mai spunem că un prim sondaj de opinie la nivelul municipiului se va face, de către liberali, în toamnă. Și tot o precizare importantă legată de desemnarea candidatului: în noul și marele PNL, candidaturile pentru primăriile reședință de județ se stabilesc la nivelul Biroului Politic Național, după ce se cântăresc și se armonizează opțiunile din vechiile PNL și PDL.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.