PNL Dâmbovița își retrage oamenii din Consiliul de Administrație al Companiei de Apă

vladu - orban (2)

Tocmai ce-a venit un comunicat de presă de la PNL Dâmbovița, în urma Biroului Politic Județean din această seară. Carevasăzică:

Biroul Politic Permanent al PNL Dâmboviţa a decis, în această seară, să-şi retragă reprezentanţii din Consiliul de Administraţie al Companiei de Apă Târgovişte – Dâmboviţa. Partidul Naţional Liberal nu va mai gira politic conducerea acestei instituţii, asumate deja de PSD şi de Adrian Ţuţuianu, având în vedere gravele nereguli existente şi pericolul iminent de a pierde proiectele cu fonduri europene contractate în anii anteriori.

„La Compania de Apă se întâmplă lucruri care, mai devreme sau mai târziu, vor intra în vizorul organelor de urmărire penală”, a explicat colegilor Aurelian Popa, unul dintre membrii CA al Companiei de Apă Târgovişte – Dâmboviţa, care urmează să-şi înainteze demisia.

Grav este faptul că  proiectul derulat prin Fondul de Mediu la Compania de Apă este compromis, instituţia riscând să nu poată accesa cea de-a doua tranşă de fonduri, fapt care ar avea drept consecinţă pierderea investiţiilor în reţelele de apă şi canalizare în 40% dintre localităţile judeţului.

„Nu  putem gira politic incompetenţa PSD în Compania de Apă, care se reflectă direct în buzunarele consumatorilor, nevoiţi să plătească unul dintre cele mai mari preţuri din ţară pentru servicii de cea mai proastă calitate.  Am cerut public, de nenumărate ori, autosesizarea autorităţilor competente”, a precizat co-preşedintele PNL Dâmboviţa, Iulian Vladu.

La acest moment, din CA al Companiei de Apă fac parte: Adrian Simion (președinte), Ovidiu Brezan, Valeriu Goicea, Florin Grad, Alexandru Mariuțan, Aurelian Popa. Ultimii 2 sunt cei pe care PNL i-a propus și-i retrage acum.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.