PNL Dâmbovița protestează mâine pe Platoul Prefecturii. Vladu: Sper să participe câteva sute de membri de partid!

pnl

PNL a renunțat la organizarea „lanțului uman” din jurul Parlamentului, vineri, în ziua moțiunii de cenzură, argumentul invocat fiind acela că Primăria Capitalei autorizase la aceeași oră și în aceeași locație un miting și pentru PSD. Liberalii s-au repoziționat și au gândit mișcări de protest în județe.

Se va întâmpla și la Târgoviște, mâine, de la ora 11.00, pe Platoul Prefecturii Dâmbovița, un astfel de protest. Din informațiile oferite de copreședintele PNL Dâmbovița, Iulian Vladu, așteptările de participare sunt foarte limitate, în ciuda tonului extrem de agresiv de la centru pe subiectul „Ponta”. Vladu estimează că vor participa între 2-4 sute de liberali la protest, entuziasmându-se, însă, la gândul că mai multe mii de dâmbovițeni se vor aduna lângă membrii de partid:

Am luat decizia să nu mai organizăm mâine, în Capitală, mitingul, să tragem un semnal și să organizăm în fiecare județ. Și mâine vă invit să participați cu toții, dacă doriți, începând cu ora 11.00, pe Platoul Prefecturii. Sper să participe în jur de câteva sute, 2,3,4 sute de membri de partid. Poate vin și mai mulți cetățeni, rămâne de văzut. (…) Dacă vor veni și alți cetățeni și se vor strânge poate 5-7 mii de participanți, e posibil. E posibil ca mâine, știind cetățenii de acest miting, să participe un număr foarte mare de cetățeni.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.