Prefectul Ioan Marinescu, supărat pe șefii de instituții care absentează nemotivat de la ședințe

ioan marinescu 2

S-a întâmplat astăzi, în Sala Mare a Prefecturii Dâmbovița, ședința Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru problemele persoanelor vârstnice. Ordinea de zi a cuprins 2 informări prezentate de către Direcția de Sănătate Publică, respectiv Inspectoratul de Poliție al Județului Dâmbovița:

  • informare privind asigurarea serviciilor medicale de urgență spitalicească acordate în cadrul Unității de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Dâmbovița, precum și deficiențele constatate în asigurarea asistenței medicale, începând cu data implementării cardului național de sănătate;
  • informare cu privire la identificarea persoanelor vârstnice singure și izolate, care pot deveni potențiale victime ale infractorilor, pentru a căror rezolvare este nevoie de intervenția autorităților administrației publice de la nivel local, precum și formularea unor propuneri în acest sens.

Dincolo de prezentări, prefectul Ioan Marinescu s-a arătat deranjat de faptul că șefii instituțiilor care fac obiectul convocărilor nu sunt prezenți la astfel de ședințe, pasând sarcina subalternilor. Nominalizat de către prefect a fost directorul DSP Dâmbovița, Sorin Stoica, absent astăzi, prezentarea instituției fiind făcută de către dr. Angela Irimia, consilier în cadrul Direcției.

În cazul Inspectorului Șef al IPJ Dâmbovița, Danil Zepiși, absența sa a fost una motivată, aflându-se în concediu. Prezentarea instituției a fost făcută de către adjunctul Inspectorului Șef, comisarul Denis Pîrvu.

Ioan Marinescu: Îi atrag atenția public (n.a. – directorului DSP Dâmbovița, Sorin Stoica) că, dacă se mai întâmplă, ne certăm. Valabil și pentru ceilalți. Și îi rog pe cei de la Prefectură să îi atenționați că numai în situații excepționale nu participă la ședințe. Dl Zepiși e în concediu și are și probleme medicale. De doctorul Stoica n-am auzit să fi avut ceva. Și îl rog foarte mult să nu se mai întâmple treaba asta.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.