Președintele CJ Dâmbovița – raport de activitate după primul an de mandat (document)

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a organizat astăzi o conferință de presă – raport la împlinirea primul an din mandatul în fruntea administrației județene. Ștefan a prezentat principalele realizări din axele de dezvoltare pe care le-a stabilit inițial și spune că a reușit să se țină de cuvânt până acum:

Pe 29 octombrie 2020, am depus jurământul de învestire în funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița. Spuneam atunci că a venit timpul unei altfel de administrații, mai eficiente, mai transparente, aproape de oameni și de nevoile lor. Proiectele promise dâmbovițenilor au început să prindă contur, iar în ultimul an, Consiliul Județean Dâmbovița a devenit motorul care a pus în mișcare proiecte blocate, dar a și creat premisele implementării altora.

Fie că vorbim de inele de centură și drumuri ocolitoare pentru municipiul Târgoviște și orașele Fieni, Pucioasa, Răcari, Titu și Găești sau de cel mai mare proiect cu fonduri europene din județul nostru – Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată, în valoare de peste 450.000.000 euro, am reușit, în foarte mare măsură, să respect ceea ce am promis dâmbovițenilor.

Raportul de activitate al președintelui CJD poate fi parcurs AICI.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.