Președintele CJ Dâmbovița, reacție la scrisoarea către Liviu Dragnea!

Președintele CJ Dâmbovița, Daniel Comănescu, adaugă susținere demersului inițiat, printre alții, de președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, prin care i se cere demisia lui Liviu Dragnea de la șefia partidului și a Camerei Deputaților:

Consider că demersul public asumat de președintele Organizației Județene a PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, este unul menit să clarifice anumite lucruri care nemulțumeau de foarte mult timp.

Demersul nu reprezintă un atac la persoana președintelui Liviu Dragnea, ci o recunoaștere a faptului că, în prezent, situația la nivelul partidului este una tensionată. Nu putem și nu trebuie să ne mințim pe noi înșine că starea generală din partid este bună.

Nu este o situație ușoară, dar am convingerea că acest moment va fi depășit cu bine pentru că domnul Adrian Țuțuianu este un lider cu viziune și principii politice pe care le apăr. Sunt sigur că acest moment de încercare poate fi depășit, cu maturitatea politică de care noi toți trebuie să dăm dovadă, încercând să nu ne raportăm la noi înșine, ci la întreg partidul din care facem parte și spre care sunt acum ațintiți ochii tuturor românilor din țară, dar și dincolo de granițele sale.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.