Președintele CJD: Nu plătesc nicio indemnizație consilierilor care nu vin sau părăsesc sala de ședințe!

cjd (2)

Ședința CJD de luni, 7 decembrie, după ce consilierii PNL au plecat dn sală

Președintele CJD, Adrian Țuțuianu, reacționează față de plecarea consilierilor liberali de la ultima ședință. S-a întâmplat asta luni, atunci când grupul PNL a părăsit lucrările fără să ofere un motiv concret, altul decât acela că Țuțuianu i-a cerut lui Gabriel Grozavu să nu mai facă „discuții prostești” și să nu-și bată joc de munca de la Potlogi.

Șeful administrației județene a oferit explicațiile tehnice legate de proiectul aflat pe ordinea de zi a ședinței. Mai mult, însă, acesta anunță sancțiuni financiare pentru consilierii liberali care au plecat din sală:

La Consiliul Județean, n-am să plătesc nicio indemnizație niciunui consilier din PNL care a părăsit sala de ședințe. Și lucrul ăsta îl voi face ori de câte ori nu vor veni la ședințe sau vor pleca. Consiliul Județean e o instituție publică serioasă și nu un loc pentru circari.

Țuțuianu a precizat că nu are nicio problemă cu dezbaterile serioase și confruntările pe anumite subiecte, atâta timp cât ele au suport pe argumente viabile, iar nu jocuri de imagine, pentru că își doresc unii cu tot dinadinsul să apară la televizor.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.