Președintele PMP Dâmbovița: Noi suntem băsiști!

adrian chitescu-1

Președintele recent ales al PMP Dâmbovița, Adrian Chițescu, a vorbit astăzi, într-o conferință de presă, despre obiectivele și ambițiile de viitor. Un rol esențial în parcursul și scorul partidului în alegerile din 2016 îl va avea Traian Băsescu, omul de ființa căruia se leagă marile speranțe ale pmp-iștilor. O spune și Chițescu:

Știți foarte bine și ne asumăm chestiunea asta: noi suntem băsiști! Mergem pe aceste premise. Deci, avem, spun eu, o traiectorie bine conturată. Să vedem în ce măsură există și alte formațiuni care împărtășesc opiniile pe care le împărtășim noi. Nu este pentru nimeni un secret parteneriatul între PMP și Băsescu. Este, de altfel, omniprezent pe toate canalele media.

Ceea ce este indiscutabil este că președintele Băsescu va fi un partener pentru partid. Mizăm pe prezența domniei sale în viața publică și, automat, din această colaborare sperăm să obținem un scor îmbucurător pentru noi și sper că și pentru domnia sa. Partidul este un proiect al președintelui Băsescu. Nu este niciun mister lucrul acesta. așa că nu avem de ce să ne ascundem după păpușoi.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.