Președintele PMP Târgoviște a demisionat! Acuzații grave către șeful Organizației Județene, Nicolae Ivășchescu!

14492492_1063962143672018_6152084525466504015_n

Nicolae Ivășchescu (stânga) și Răzvan Ioan (dreata)

Lucrurile nu sunt deloc liniștite în Organizația Județeană a Partidului Mișcarea Populară Dâmbovița după trimiterea de la București a lui Nicolae Ivășchescu drept președinte. Astăzi, liderul PMP Târgoviște, Răzvan Ioan, și-a anunțat demisia din funcție, reproșurile fiind direcționate direct către șeful filialei județene:

Subsemnatul IOAN Razvan Nicolae, membru al PMP Partidul Miscarea Populara, avand functia de Presedinte interimar al organizatiei municipale PMP Targoviste, va inaintez demisia din functia mai sus amintita.

Motivez aceasta actiune prin lipsa unei colaborari a dumneavoastra cu Consiliul Executiv Judetean al PMP (din care fac parte) si luarea deciziilor privind organizarea PMP fara a consulta, informa sau vota hotarari in C.E.J. conform statutului Partidului Miscarea Populara (…).

Tin sa va amintesc faptul ca sunteti Presedinte al acestei organizatii si consier ca destabilizarea organizatiilor locale nu ar trebui sa fie obiectivul dumneavoastra, ba din contra, intarirea lor pentru alegerile imediat urmatoare, dar si pentru cele ce vor veni dupa data de 12 Decembrie 2016.

De asemenea va amintesc faptul ca sunt aproximativ 3 luni de la NUMIREA dumneavoastra ca presedinte al organizatiei si nu a avut loc:

  • nicio sedinta a Consiliului Executiv Judetean (din care fac parte);
  • nicio sedinta de prezentare a candidatilor pe care PMP Dambovita (din care fac parte) ii propune (un rezumat al studiilor si experientei profesionale) pentru Parlament;
  • nicio sedinta de votare a listei de candidati ( la care conform statului ar fi trebuit sa particip);
  • nicio sedinta de stabilire sau macar comunicare a strategiei de precampanie sau de campanile (la care ar fi trebuit sa particip).

Raman in continuare membru fidel al Partidului Miscarea Populara, dar nu al metodelor nedemocratice si dictatoriale de organizare si functionare a Organizatiei Judetene Dambovita conform carora dumneavoastra luati decizii dupa bunul plac sau interes .

Imi pare rau ca nu pot ajuta partidul la aceste alegeri si sper ca aceste metode de lucru se vor schimba dupa alegerile din 11 Decembrie.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.