Președintele PNL Dâmbovița, despre Cezar Preda: Să-l invit la sediul partidului ca să laude Guvernul Tudose…

cezar preda - marius caraveteanu

Continuă războiul declarațiilor trimise dintr-o parte în cealaltă, între sediul PNL Dâmbovița, de unde vorbește președintele Marius Caravețeanu, și cabinetul parlamentar unde prestează în conferințe de presă deputatul aceleiași organizații, Cezar Preda.

Parlamentarul a spus de mai multe ori că nu este invitat la conferințele organizate de PNL Dâmbovița, asumându-și să comunice cu presa de la sediul cabinetului său parlamentar (la fel și senatorul Iancu Caracota). Caravețeanu a răspuns astăzi cu o încercare de ironie:

Cred că știe unde e sediul, nu cred că e nevoie de invitație specială pentru un parlamentar ca să vină la sediul partidului. Dar, acuma, să-l invit la sediul partidului, la conferință de presă, ca să laude Guvernul Tudose, mi se pare, totuși, prea mult. (Președintele PNL Dâmbovița se referă la aceste declarații ale lui Cezar Preda)

În plus, Caravețeanu spune că există un deranj la nivelul conducerii centrale a partidului față de ceea ce se întâmplă la Dâmbovița, trimițând vina asupra deputatului:

N-are cum să fie o atmosferă plăcută după ce tu, ca parlamentar, ieșit pe listele unui partid, ai o atitudine ostilă partidului din care faci parte.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

2 Comentarii

  1. enache lucian says:

    Deputatul Cezar Preda si-a atins obiectivul, este deputat.PNL -ul nu mai are nimic de oferit.Poate au altii. Oamenii destepti pun deoparte „plus valoarea” pentru zile negre.

  2. tată, voi nu vedeți că nu contați în politica românească?
    nimic nu faceți dar vă dați jmecherași de rural
    calci pe ei ca pe dude
    și băgați la cap că ce este în descompunere, pute! 🙁

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.