Președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, în prima linie a ofensivei la Liviu Dragnea! (declarații)

Președintele PSD Dâmbovița, vicepreședinte al PSD la nivel național și vicepreședinte al Senatului, Adrian Țuțuianu, este unul dintre oamenii zilei, odată cu apariția scrisorii prin care lui Liviu Dragnea i se cere demisia din funcțiile de președinte al partidului și al Camerei Deputaților (scrisoarea AICI). Țuțuianu este unul dintre cei 3 lideri ai partidului, alături de Paul Stănescu și Gabriela Firea, care semnează această declarație ultra-ofensivă la adresa lui Dragnea.

Președintele PSD Dâmbovița a oferit și primele declarații:

Este o scrisoare semnată de mine cu doamna Firea, cu domnul Stănescu, ca reprezentanţi ai unui grup mai mare de lideri de organizaţii judeţene.

Noi suntem membri ai PSD. Vă spun de la început că nu plecăm din partid, nici nu vom face altceva, vom continua să ne exprimăm în forurile statutare ale partidului, pentru că nu cred că lucrurile se închid azi sau mâine. Este o scrisoare care trage un semnal de alarmă, am făcut un apel public la toţi parlamentarii PSD, la toţi liderii de filiale, la preşedinţii CJ, la primarii, partidului, consilieri locali, consilieri judeţeni să ni se alăture în acest demers care nu are la bază niciun fel de interese altele decât interesele naţionale şi interesele PSD.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. vrăjeli de adormit Mițura!
    așa cum e formulată scrisoarea și cum se derulează evenimentele, consider că se petrece o reglare de conturi între două grupări (ca să mă exprim elegant) de interese care vor să-l facă pe Dragnea să negocieze şi să reîmpartă tot ce acesta a acaparat cu gruparea lui, nici vorbă despre vreo reformare a partidului
    la împărțeală nu uitați de pesta porcină, băieți!

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.