Președintele PSD Dâmbovița, alături de Adrian Năstase, la Târgul Gaudeamus

lansare adrian nastase (2)

S-a întâmplat ieri, 23 noiembrie, la Complexul Romexpo din București, lansarea celui de-al doilea tiraj al volumului „Cele două Românii”, semnat de fostul prim-ministru și președinte al PSD, Adrian Năstase. Evenimentul a avut loc în cadrul Târgului Internațional GAUDEAMUS și fost așteptat de multă lume, Sala Cupola din Pavilionul Central dovedindu-se prea mică pentru publicul numeros, doritor să-l asculte pe Adrian Năstase și să-i parcurgă scriitura.

Între cei prezenți a fost și președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu. Acesta a discutat cu fostul premier preț de câteva minute bune, primind și o semnătură de autor pe volum (re)lansat.

Adrian Țuțuianu: A fost un eveniment aparte și mă bucur că am putut fi prezent. Public numeros și de foarte bună calitate, sute de persoane așteptând pentru un autograf și aprecierea sinceră manifestată în jurul autorului – toate astea ne arată că Adrian Năstase este un „brand”. Calitățile sale intelectuale autentice fac din el o personalitate marcantă a spațiului public, iată, și acum când se află în afara funcțiilor sau a sferelor de putere. Asta spune multe despre valoarea lui Adrian Năstase!

Adrian Țuțuianu nu este singurul dâmbovițean care s-a bucurat de lansarea lui A.N. În rândurile celor prezenți s-au mai aflat Dorinel Soare – primarul comunei Niculești și Alin Marina – consilier online PSD.

Onoare muncii!


watermarked-lansare adrian nastase (4)lansare adrian nastase (1) lansare adrian nastase (3)

Comentarii

comentarii

2 Comentarii

  1. Sigur, Bombonel e un brand… al hotiei! Trebuie sa ai o doza mare de inconstienta, nesimtire – sau tupeu maxim – sa te afisezi cu un dublu-condamnat la puscarie pentru coruptie. Si sa-i mai canti si osanale. Dar, asta e social-democratia roamaneasca.

  2. Spune cu cine te însoţesti ca să îţi spun cine eşti!

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.