Președintele PSD Dâmbovița face apel către colegi să se abțină de la declarații care pot afecta partidul!

adrian_tutuianu

Se întâmplă această reacție din partea Organizației PSD Dâmbovița, semnată de președintele Adrian Țuțuianu, într-o zi în care câteva guri de pesediști (Dan Șova, Marian Vanghelie, Radu Popa) au ridicat tonul la adresa lui Liviu Dragnea, președintele executiv. Apelul președintelui PSD Dâmbovița invită la unitate în partid și la dovezi de caracter:

Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa a Partidului Social Democrat face  apel către colegii din judeţ şi liderii din ţară să-şi păstreze calmul, să dea dovadă de maturitate politică şi să se abţină de la a face declaraţii, care pot afecta partidul.

Este foarte important, ca în aceste momente, să ne păstrăm calmul cu toţii, lideri locali, judeţeni şi centrali. Toţi colegii noştri trebuie să înţeleagă nevoia de unitate în partid. Nu avem nevoie acum de tensiuni interne, nu avem nevoie de ceartă. Analiza rezultatelor obţinute trebuie făcută in linişte, cu decentă şi bun simt şi nu trebuie să constituie un prilej de promovare a unor conflicte interne sau interese personale.

Avem, ca partid, o obligaţie clară faţă de cei peste 5 milioane de români care au crezut în noi şi în proiectul lui Victor Ponta, care a obţinut un rezultat bun în aceste alegeri.

PSD Dâmboviţa are convingerea că doar împreună vom putea clădi, în continuare, proiectul nostru de guvernare.

Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa a Partidului Social Democrat îl felicită pe preşedintele partidului Victor Ponta pentru scorul obţinut în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, şi asigură conducerea centrală a PSD şi pe liderii săi de sprijinul total pentru continuarea obiectivelor şi proiectelor de dezvoltare a României.

O echipă puternică este cea ai cărei membri sunt împreună şi la bine şi la greu. Aceasta este o dovadă de caracter, iar în politică e nevoie de oameni de caracter.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. Jhonny Bravado says:

    Traducere

    Colegi de partid taceti din gura!!Nu ciripiti despre neregulile pe care le avem in partid ca va i dracu pe totiGO TO HELL.

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.