Președintele PSD Dâmbovița: Iohannis și Cioloș, în campanie electorală pentru PNL!

adrian tutuianu 8

Președintele României, Klaus Iohannis, a devenit, în ultima perioadă, mult mai vocal decât de obicei. Recentele sale declarații despre partide, reforma acestora, desemnarea premierului, etc. sunt văzute ca o intervenție clară în favoarea Partidului Național Liberal, formațiune care se îndreaptă, după cum arată sondajele, către un eșec electoral.

Așa opinează și președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, care consideră că PNL merge în campanie cu agenții electorali Iohannis și Cioloș:

Principalii vectori, care ar putea să mai ridice puțin Partidul Național Liberal, sunt Iohanns și Cioloș. Deci, cu ceea ce are acum, cu Alina Gorgiu, cu looser-ul de la Buzău (n.r. – Cezar Preda) și cu nenea Tase (n.r. – Teodor Atanasiu), parașutat de la Alba Iulia la Buzău, PNL nu are niciun fel de șansă.

Este evident că președintele a intrat în campanie. Este poziționat clar de partea PNL și repetă ceea ce a făcut Traian Băsescu, adică, dintr-un președinte care ar trebui să fie mediator și factor de echilibru în societate, devinde un președinte-jucător de partea unei formațiuni politice.

Iar legat de dl Cioloș, este evident că a mințit în momentul când și-a prezentat Guvernul. A spus atunci că nu intră în politică, nu candidează, nu se înscrie în niciun partid. E, de fapt, o poveste. Este mai membru de partid decât membrii cu adeziune din PNL.

Onoare muncii!

klaus-iohhanis-pnlciolos-pnl

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.