Președintele PSD Târgoviște acuză atitudinea consilierilor PNL: Asemenea poziții oscilante produc prejudicii!

foto11

Despre ce vorba în propoziție? În esență, despre comportamentul consilierilor municipali PNL, cărora social-democrații le reproșează o anumită labilitate în decizii. Că, adică, una discută și stabilesc în cadrul USL și alta se trezesc că ridică mâinile în plen. Cum, bunăoară, fu și cazul pe proiectul de buget. Zice președintele PSD Târgoviște, Cristian Stan:

  • La nivelul municipiului Târgoviște noi am simțit în numeroase rânduri schimbarea aceasta de poziție de la o zi la alta pe care Partidul Național Liberal a avut-o. Nu mai târziu de votarea bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului Târgoviște a avut loc o discuție cu o zi înainte în cadrul Uniunii Social Liberale Târgoviște, cu participarea tuturor celor competenți să participe la o asemenea discuție. Și-am constatat că una am vorbit, alta am votat, cel puțin în ceea ce privește Partidul Național Liberal. Ori, (…) dacă vrem ca Uniunea Social Liberală să continue așa cum a fost gândită și cum se așteaptă, de altfel, de către alegători, trebuie să schimbăm aceste atitudini. Și mă refer la PNL. Trebuie să fim predictibili, trebuie să ne respectăm angajamentele luate, angajamente care produc efecte nu numai în planul relațiilor politice, dar și în ceea ce privește relația cu cetățenii care și-au pus toată încrederea în noi.
  • Toate aceste atitudini pe care cei de la PNL le manifestă au o anumită rezonanță în planul încrederii pe care o ai în momentul în care discuți asemenea lucruri. Nu poți să ignori faptul că în urmă cu 12-16 ore am stabilit un anumit lucru, iar în momentul când am ajuns să votăm în plen să facem cu totul altceva. (…) În planul încrederii, asemenea poziții oscilante produc prejudicii.

Cu suplimentul de comentariu aparținându-i tot lui Cristian Stan, cum că faza asta cu bugetul n-a fost una izolată, ci doar cea mai recentă… Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.