Președintele UNPR Dâmbovița selectează presa la conferințele partidului după cum i „se pare că”!

Posted by

bogdan-manole-465x390

UNPR Dâmbovița trăiește din ceea ce-i dă să mânânce PNL. Și respiră după cum i se suflă în gură.

După ce Dumitru Miculescu a schimbat șefia UNPR (stânga) cu cea PNL (dreapta), partidul „progresiștilor” a fost preluat de Bogdan Manole, susținător înrăit în echipa Miculescu. Altminteri, mișcarea politică bruscă a fostului șef a avut urmări în atitudinea lui Manole, acesta fiind o bună perioadă confuz cu privire la partidul din care face parte.

Dar asta nu e problema mea, ci a domnului Manole și celor din jurul lui. Problema mea e că UNPR Dâmbovița își păstrează metehnele în relația cu media care nu laudă progresul și elanul tineresc al urmașilor lui Miculescu. La un an distanță de când fostul președinte interzicea accesul publicației politica-broastei.ro la acțiunile partidului, Manole a organizat prima conferință de presă în calitate de președinte numit. A fost invitată toată presa locală cu o excepție: politica-broastei.ro. Omul a fost întrebat de colega Anda Ștefan care e motivul pentru care nu toți reprezentanții mass-media au fost convocați și a răspuns:

Dl Petruț Dumitru, din câte am observat, susține campania PSD-ului și este implicat direct în campania de promovare a PSD-ului. Fiind acest raționament, am ales să nu-l invit, pentru că se pare că reprezintă interesele unui partid politic.


Acum, câteva întrebări:

 • Ați mai auzit undeva o scuză atât de proastă?
 • Domnul Manole avea răspunsul scris pe un șervețel sau l-a reprodus din memorie? Cine este autorul?
 • De când până când și de unde până unde își permite un președinte de partid să interzică accesul unor publicații pe bază de „din câte am observat” și „se pare că”?
 • Dacă domnului Manole i „se părea că” susțin campania de promovare a PNL (vedeți șmecheria? n-am zis UNPR) eram invitat?
 • Dacă Țuțuianu interzicea accesul unei televiziuni, unei publicații online la acțiunile PSD pe motiv că i „se pare că” sunt implicate în campania PNL/UNPR, care ar fi fost reacția domnului Manole?
 • Dacă Victor Ponta interzicea accesul Realitatea TV la conferințele PSD pe motiv că i „se pare că” susține campania lui Iohannis, cum ar fi reacționat tinerii frumoși și liberi de teapa domnului Manole?
 • Dacă, mâine, scriu un articol propagandistic despre UNPR Dâmbovița, primesc invitație la următoarea conferință? Promit că-l scriu.
 • Dacă domnul Miculescu dă ordin să fiu primit, sunt primit?
 • Câte minute vor trece de la publicarea articolului până la declanșarea gherilei de tineri frumoși și cu spume la gură pe facebook?

P.S: Noi nu vrem altceva decât să punem în practică, eu, cel puțin, dacă reușesc să pun în practică toți anii ăștia de experiență pe care i-am acumulat în străinătate. Acolo e cu totul și cu totul altceva. Presa e respectată. (Dumitru Miculescu, copreședinte PNL Dâmbovița)

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

 1. fîs, de parcă ăsta’i „Secretul lui Polichinelle”…
  pînă și de la mine se vede că „politica-broaștei” (rîioase?) se face de la pesede
  dar tu, scrie, că io ca pensionar-cuman tot n-am ce face și citesc aici că cu feisbucu’ nu mă dau nici de-mi dai un pol 😉

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.