Primari din PSD Dâmbovița, întâlniri cu Adrian Țuțuianu. Răspunsul senatorului

Criza acută din PSD Dâmbovița nu mai poate fi mascată, oricâte eforturi ar face echipa de sunete și lumini de la vârful Organizației. Sunt grupări separate care nu se mai feresc să-și arate disprețul una față de alta, sunt lideri și primari care nu mai răspund comenzilor. E un moment în care nimeni nu mai ascultă de nimeni.

În acest context, îngrijorările primarilor cu privire la alegerile de anul viitor au devenit și mai apăsătoare. Mulți au înțeles că actualul leadership din PSD Dâmbovița este o garanție a eșecului și au reluat tatonările către Adrian Țuțuianu, senator PRO ROMÂNIA, cel rămas în istoria PSD Dâmbovița drept președintele care a câștigat toate alegerile pe care le-a condus, indiferent de tipul acestora. Despre aceste întâlniri cu primari PSD și invitația acestora de a se întoarce în partid a răspuns și senatorul, în conferință de presă:

Am discutat pe subiectul ăsta cu primari din PSD Dâmbovița, de 2-3 ori, multe ore de analiză. Sunt oameni îngrijorați de evoluțiile de pe scena politică locală și care au înțeles că nu doar partidul, ci județul întreg a devenit prizonier în mâinile unei găști fără scrupule, care nu are niciun interes față de dezvoltarea acestui județ.

Am făcut analiza situației politice naționale și locale, am discutat despre evoluții posibile și i-am rugat să aibă în vedere că PRO ROMÂNIA este alternativa de viitor. Continuăm să discutăm, le-am spus să se gândească și ei după ce facem aceste analize cu creionul pe hârtie, să se gândească foarte bine. Unii dintre ei spun așa: „Domne, dacă dvs ați veni lângă noi, am putea să recontruim în bună parte credibilitatea PSD Dâmbovița și să câștigăm niște alegeri”. Și le-am spus: „Sigur! Și o să fim ce? O pată roșie într-o mare galbenă”. Cine preia PSD Dâmbovița astăzi trebuie să știe că are de gestionat 3 înfrângeri: prezidențiale, locale și parlamentare. Deci, lucrurile nu sunt deloc simple. 

Eu vreau să le mulțumesc celor care au avut curajul să facă o asemenea discuție. Și sunt destul de mulți.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.