Primăria Corbii Mari va distribui gratuit măști de protecție tuturor persoanelor adulte / anunțul primarului Ionuț Bănică

Fără niciun ajutor de nicăieri până în momentul de față (exceptând asta), Primăria Corbii Mari face încă un efort propriu în lupta de protecție contra COVID-19. Începând de marți, toți locuitorii adulți ai comunei, pornind de la cei din satele care au cazuri confirmate, vor primi măști de protecție reutilizabile. Este anunțul făcut în urmă cu puține minute de primarul Ionuț Bănică:

Dragii mei, de la începutul săptămânii, vom intra și mai puternici în această luptă de uzură cu virusul COVID-19.

🔈📢Începând de marți, vom distribui gratuit măști de protecție reutilizabile tuturor persoanelor adulte din comuna Corbii Mari😷 Vom începe cu prioritate în satele în care avem cazuri de persoane confirmate pozitiv (Moara din Groapă, Grozăvești,Ungureni). Măștile au fost achiziționate de noi, din bugetul propriu al Primăriei, cu un ultim efort financiar (încă n-am primit niciun ajutor din alte părți/ avem promisiuni de la Consiliul Județean , așteptăm). Dar, în momentul de față, pentru mine nu mai există altă prioritate decât să trecem sănătoși peste acest moment!

Alături de măști, vom împărți și formulare de declarații pe propria răspundere, astfel încât în fiecare familie să existe posibilitatea ca, pentru CAUZE MAJORE ȘI JUSTIFICATE, să se poată deplasa.

De asemenea, am făcut comandă pentru încă o cantitate de dezinfectant de străzi și mâine va fi livrată / vom avea un stoc suficient pentru următoarea perioadă.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.