Primarul de la Corbii Mari a inițiat o petiție online pentru testarea contacților persoanelor infectate cu COVID-19 (detalii)

Primarul de la Corbii Mari, Ionuț Bănică, recurge la toate posibilitățile care-i mai stau la încdemână pentru a trezi autoritățile responsabile cu privire la situația dramatică din comună. Ultimul gest: o petiție online prin care încearcă să determine de la nivel central/județean decizia ca toți contacții persoanelor infectate cu COVID-19 din Corbii Mari să fie testați de urgență.

Petiția poate fi citită și semnată aici.

Mesajul primarului:

Încerc și așa, poate se trezește cineva!

Am lansat o petiție online, al cărei conținut îl puteți citi în linkul atașat. Unii mi-au spus că e inutil gestul, că nu se încurcă nimeni de la guvern sau de la județ de scrisorile noastre.

Așa o fi. Dar eu am un jurământ pentru comunitatea mea și vreau să știu că am făcut orice, orice e omenește posibil să o protejez.

Vă rog pe toți să distribuiți și să semnați această petiție. Să o dați prietenilor voștri. Prietenilor prietenilor voștri. Îi rog pe colegii primari să facă asemenea. Pe parlamentarii dâmbovițeni. Pe cei din presa locală și națională 🙏 Repet: nu va ieși nimeni din acest front pe cont propriu.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.