Primarul municipiului Târgoviște: Alianță cu PRO ROMÂNIA și ALDE la prezidențiale / Conferință extraordinară de alegeri la PSD Dâmbovița

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, se alătură vocilor care susțin o alianță în 3 (PSD – ALDE – PRO ROMÂNIA) pentru alegerile prezidențiale din toamnă. Calculele edilului spun că zestrea electorală pe care partidele lui Ponta și Tăriceanu ar adăuga-o scorului PSD va conta decisiv în stabilirea viitorului președinte al României:

Lucrul cel mai important este ca PSD să facă un salt calitativ important la alegerile prezidențiale față de europarlamentare.

Eu cred că, din perspectiva alegerilor prezidențiale și locale, ar trebui să se găsească o soluție pentru ca Stânga să fie unită, iar alianța cu ALDE să se mențină. Dacă ne uităm la scorul PRO ROMÂNIA și scorul ALDE, vedem că sunt 10-12 procente. Gândiți-vă ce ar însemna, din perspectiva alegerilor prezidențiale, un plus de 10-12%. Eu cred că ar face diferența. 

Nu știu care să fie modalitatea. Alianță electorală ar fi cel mai simplu.

Stan, care este și secretar executiv al Organizației PSD Dâmbovița, plusează și în plan local și susține organizarea unei Conferințe extraordinare de alegeri la nivelul filialei județene. Subiectul a fost adus în prim plan de mai mulți lideri ai partidului (deputatul Corneliu Ștefan, senatorul Titus Corlățean, președintele CJD – Alexandru Oprea, mai mulți primari) după rezultatul slab de la alegerile europarlamentare, rezultat imputat deciziilor luate de familia Plumb: președintele PSD Dâmbovița – Rovana Plumb și fiul acesteia, Andrei Plumb, șef de campanie.

Mă raliez și eu colegilor care au spus că este nevoie de o Conferință extraordinară și la Dâmbovița, până la alegerile prezidențiale.

Trebuie discutat de cristalizarea unei echipe de conducere care să fie echilibrată și echilibrat reprezentată pe toate zonele. Cred că ar mai trebui stabilite niște măsuri organizatorice și care să țină seama de pregătirea alegerilor prezidențiale și a alegerilor de anul viitor. Cred că de acum ar trebui să înceapă identificarea și cristalizarea echipelor de consoilieri locali, candidați la primării, stabilirea foarte clară a candidatului/candidaților la Consiliul Județean.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.