Primarul municipiului Târgoviște: Guvernarea AMENZILOR / Guvernarea ABUZURILOR

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, taxează dur Guvernul Orban după ce, ieri, Curtea Constituțională a decis că dispozițiile în baza cărora au fost aplicate sancțiuni în perioada stării de urgență sunt neconstituționale. Edilul întoarce Guvernului un reproș pe care l-a tot repetat în ultimele 2 luni: refuzul de a fi plafonat, de la instituirea stării de urgență, prețurile pentru materialele sanitare (măști, dezinfectant etc.):

Guvernarea AMENZILOR / Guvernarea ABUZURILOR

Decizia de ieri a Curții Constituționale dărâmă toată arhitectura abuzivă a actualei puteri, creată și manifestată pe valul unei crize de sănătate.

N-au vrut să plafoneze prețurile la materiale sanitare (ca să-și facă business-urile în continuare), dar au putut să amendeze în neștire, fără o reprezentare clară a elementelor care constituie contravenția. N-au vrut să testeze în număr mare, dar au putut să restângă drepturi și libertăți fundamentale.

Asta nu e guvernare pentru oameni, ci împotriva oamenilor.

FOARTE IMPORTANT: Deciziile CCR au fost luate în U-NA-NI-MI-TA-TE. Asta ca să eliminăm orice comentariu inutil de ingerință politică. Asta dacă, nu cumva, propaganda PNL o să ne spună că judecătorii puși acolo de KLaus Iohannis sau PNL sunt tot ai PSD-ului.

#AmenziȘiAbuzuri=PNL

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.