Primarul municipiului Târgoviște: Nu plâng după un guvern care i-a luat orașului 58 de milioane lei din buget! (declarații)

Primarul municipiului Târgoviște, secretar executiv al PSD Dâmbovița – Cristian Stan salută înlăturarea Guvernului PNL – Orban în urma moțiunii de cenzură și crede că momentul reprezintă o șansă care trebuie tratată cu înțelepciune. Prin prisma a ce s-a întâmplat în ultimele 3 luni, culminând cu noaptea de dinaintea moțiunii – 25 de ordonanțe de urgență și raportat la situația concretă a municipiului, căderea guvernului este „un lucru benefic”:

Cred că suntem de acord cu toții că guvernul ăsta a depășit orice așteptări în 3 luni pe ce înseamnă diletantism la nivel administrativ. (…) Criticile aduse acestui guvern, nepotisme, privatizarea sistemului de sănătate, modificarea legislației electorale, toate aceste sunt argumente foarte, foarte solide pentru a concluziona că plecarea Guvernului Orban este un lucru absolut benefic pentru România. 

Raportat la situația municipiului Târgoviște, un guvern care n-a dat niciun euro acestui oraș, un guvern care i-a luat orașului 58 de milioane de lei din buget…sincer, nu plâng după el.

Primarul municipiului – reședință de județ mai spune că PNL este predat astăzi Președintelui Klaus Iohannis, care decide toate acțiunile politice ale partidului:

Nu există, în momentul de față, posibilitatea ca PNL să aibă autonomie de voință raportată la Președinte. Președintele spune tot ce se întâmplă, ce se face, ce ordonanțe se dau, când se dau și așa mai departe.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.