Primul mesaj al lui Adrian Țuțuianu după alegerea ca vicepreședinte al Senatului

adrian tutuianu 3

Așa cum anunțam ieri, președintele PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, revine, începând cu noua sesiune parlamentară în Comisia juridică a Senatului și, foarte important, a fost ales astăzi, urmare a susținerii grupului PSD, vicepreședinte al Senatului.

Țuțuianu a mulțumit, într-un mesaj postat pe pagina de facebook, colegilor pentru încredere și a reafirmat dorința de a apăra și întări „prestigiul instituțional al Parlamentului”:

Am fost ales astăzi, în deschiderea noii sesiuni parlamentare, vicepreședinte al Biroului Permanent al Senatului României. În același timp, revin ca membru în Comisia juridică, de numiri, disciplină, imunități și validări.
Vreau să le mulțumesc colegilor mei pentru încredere. Am fost mereu unul dintre aceia care s-au luptat pentru a apăra și consolida prestigiul instituțional al Parlamentului. Sper să-mi folosesc toate cunoștințele profesionale, experiența politică dobândită și, cu echilibru, cu onestitate, să contribui la creșterea pozitivă a imaginii acestei instituții fundamentale a democrației.
#România

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. Felicitări ! Înseamnă că în această țară se mai întâmplă și lucruri normale.

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.