PRO ROMÂNIA Dâmbovița: sesizări pe bandă rulantă despre nereguli în secțiile de votare

Comunicat de presă

Organizaţia Judeţeană PRO ROMÂNIA DÂMBOVIȚA informează opinia publică în legătură cu următoarele:

Există sesizări din teritoriu potrivit cărora parlamentarii Partidului Social Democrat – Ștefan Corneliu, Holban Carmen, Gilia Claudia, Plumb Rovana, Corlățean Titus, precum și președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Oprea Alexandru, alături de vicepreședinții Manole Alin și Cristea Luciana, se deplasează pe raza județului Dâmbovița, în toate localitățile, pătrund fără drept în secțiile de vot, intimidează și, după caz, influențează alegătorii.

De asemenea, pe raza localităților Hulubești și Malu cu Flori, au fost sesizate acțiuni de influențare a electoratului cu sume de bani sau produse de către reprezentanți ai Partidului Social Democrat. În Târgoviște, în zona Romlux și a fostei autogări din Microraionul III există semnale că mai multe persoane au fost motivate financiar să participe la vot.

Nu în ultimul rând, în majoritatea localităților, primarii însoțiți de viceprimari și consilieri locali, practică tehnici de manipulare și recomandă clar persoanelor care se prezintă la secțiile de votare cu ce partid să voteze.

PRO ROMÂNIA solicită de urgență dispunerea măsurilor necesare de către instituțiile abilitate, pentru verificarea situației, tragerea la răspundere a făptuitorilor și restabilirea ordinii de drept.

26.05.2019

Biroul de Presă
PRO ROMÂNIA Dâmboviţa

 

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.