Proiecte de aproape 100 milioane lei depuse de Primăria Târgoviște pe Programul Național de Dezvoltare Locală (OUG 28). Lista completă

cristian stan - cosmin bozieru 2

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a prezentat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, lista de proiecte depuse sau pe care municipalitatea se pregătește să le depună la finanțare pe Programul Național de Dezvoltare Locală (OUG 28/2013).

Deja, au fost depuse la Ministerul Dezvoltării 18 oboective de investiții a căror valoare însumată se ridică la 58.970.241 lei. Sunt proiecte de infrastructură educațională (creșe, grădinițe, școli, licee, colegii), precum și investiții în infrastructura rutieră:

 1. Îmbunătățirea infrastructurii educaționale prin reabilitarea, modernizarea, extinderea și echiparea Școlii gimnaziale „Mihai Viteazul” (Școala nr. 8)
 2. Extindere, reabilitare, modernizare și echipare Creșa nr. 13
 3. Extindere, reabilitare, modernizare și echipare Creșa nr. 16
 4. Extindere și amenajare Creșa nr. 8
 5. Extindere, reabilitare, consolidare, modernizare și echipare Creșa nr. 14
 6. Extindere, reabilitare, consolidare, compartimentare, modernizare și echipare Creșa nr. 2
 7. Dotarea cu echipamente și mobilier specific didactic și de laborator, alte categorii de echipamente și dotări independente pentru Liceul Tehnologic Transporturi Auto
 8. Dotarea cu echipamente și mobilier specific didactic și de laborator, alte categorii de echipamente și dotări independente pentru Colegiul Național „Ienăchiță Văcărescu”
 9. Dotarea cu echipamente și mobilier specific didactic și de laborator, alte categorii de echipamente și dotări independente pentru Liceul Teoretic „Ion Heliade Rădulescu”
 10. Dotarea cu echipamente și mobilier specific didactic și de laborator, alte categorii de echipamente și dotări independente pentru Colegiul Național „Constantin Carabella”
 11. Dotarea cu echipamente și mobilier specific didactic și de laborator, alte categorii de echipamente și dotări independente pentru Școala gimnazială „Ioan Alexandru Brătescu Voinești”
 12. Dotarea cu echipamente și mobilier specific didactic și de laborator, alte categorii de echipamente și dotări independente pentru Școala gimnazială „Paul Bănică”
 13. Dotarea cu echipamente și mobilier specific didactic și de laborator, alte categorii de echipamente și dotări independente pentru Grădinița cu program prelungit nr. 1
 14. Reparații capitale străzi din municipiul Târgoviște, lotul 1: străzile Constantin Brâncoveanu – arteră paralelă, Justiției, Iazului, Morilor, Horia, Cloșca, Crișan, Berzei, Gheorghe Petrașcu, Gimnaziului (3,5 km)
 15. Reparații capitale străzi din municipiul Târgoviște, lotul 2: străzile col. Băltărețu, mr. Ion Alexandrescu, parțial șos. Găești (1,5 km)
 16. Extinderea și refuncționalizarea clădirii existente – Centru integrat de instruire și consiliere pentru copiii romi în sediul DAS
 17. Dotare cu echipamente și mobilier specific pentru cabinetele de medicină școlară
 18. Dotare cu echipamente și mobilier specific pentru cabinetele stomatologice de medicină școlară

Lista de mai sus va fi completată în perioada imediat următoare cu alte investiții. Primarul Cristian Stan a anunțat că, până la finalul perioadei de 30 de zile prevăzute de legislația în domeniu, municipalitatea va mai depune alte 6  proiecte pentru care documentația este pregătită și care se ridică la un total de 39.876.275 lei:

 • Îmbunătățirea infrastructurii educaționale prin reabilitarea, modernizarea, extinderea și echiparea Școlii gimnaziale „Matei Basarab” (Școala nr. 13)
 • Îmbunătățirea infrastructurii educaționale prin reabilitarea, modernizarea, extinderea și echiparea Grădiniței cu program prelungit nr. 13
 • Eficientizarea energetică prin reabilitarea și consolidarea Liceului tehnologic „Nicolae Mihăescu”
 • Îmbunătățirea infrastructurii educaționale prin reabilitarea, modernizarea, extinderea și echiparea Liceului tehnologic „Constantin Brâncoveanu”
 • Eficientizarea energetică prin reabilitarea și consolidarea Grădiniței cu program prelungit nr. 15
 • Restaurarea, consolidarea și punerea în valoare a clădirii Casei Fusea-Pârvulescu

Adunând valorile tuturor proiectelor, suma este una uriașă: 98.846.516 lei!

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

 1. VIZITIU CORNEL sat TEIS 160 com SOTINGA jud DIMBOVITA says:

  CU BAZA SPORTIVA IN CE STADIU SUNT DISCUTIILE

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.