PSD Dâmbovița: A fost stabilită „ziua judecății” – 26 ianuarie, cu 3 zile înaintea Comitetului Executiv Național!

candidati psd dambovita (4)

Biroul Permanent Județean al PSD Dâmbovița a luat decizia convocării, în data de 26 ianuarie a Comitetului Executiv Județean. Hotărârea este importantă pentru că în cadrul CExJ se vor tranșa 2 chestiuni esențiale, anunțate de mai multă vreme de către președintele Adrian Țuțuianu:

  • analiza activității echipei (președinte – vicepreședinte) de conducere a Consiliului Județean Dâmbovița;
  • completarea echipei de conducere a CJD (care stă fără un vicepreședinte de câteva luni bune, după plecarea Claudiei Gilia în Parlament).

Adunarea Comitetului Executiv Județean se întâmplă cu doar 3 zile înainte Comitetului Executiv Național de la Iași (29 – 31 ianuarie). Logica ne trimite la întărirea ideii că se vor lua decizii majore în PSD Dâmbovița, care au nevoie (rapidă) de girul Comitetului Național.

Corneliu Ștefan, deputat și membru BPJ: În județul Dâmbovița, indiferent de ce se discută, vă garantez, în nume personal și în numele organizației, că vom duce la îndeplinire programul Dâmbovița 2025. Toți parlamentarii, toți aleșii locali din PSD Dâmbovița ne vom ține de acest program pe care l-am asumat în fața dâmbovițenilor.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.