PSD Dâmbovița apără măsurile fiscale și atacă manipulatorii și „politrucii care fac din gargară singura lor idee de opoziție” (prezentare)

Decizii importante pentru salariati, pensionari si intreprinzatori in 2018-01

PSD Dâmbovița face un pas în față și reacționează la încercările de denigrare puse în scenă de Opoziție pe subiectul național al modificărilor fiscale întreprinse de Guvernul României.

Doi dintre parlamentarii partidului, deputații Oana Vlăducă și Corneliu Ștefan, apără cu cifre și exemple de caz deciziile guvernamentale, arătând că, pe de o parte, ele au ca scop dezvoltarea mediului de afaceri, concomitent cu disciplinarea agenților economici care fentează legile, iar, pe de altă parte, că opoziția față de aceste măsuri este ținută în viață de politruci și manipulatori lipsiți de idei și proiecte proprii.

Oana Vlăducă: 

Câteva precizări pe marginea unui subiect despre care vorbește foarte multă lume (unii se pricep cu adevărat, unii mimează asta, iar alții sunt impostori în domeniu) – modificările fiscale acționate de Guvernul României.

Mai întâi de toate, o realitate pe care nimeni nu o poate contesta: România are nevoie de o reformă fiscală care să aducă mai mulți bani în buzunarele oamenilor și care să simplifice și să ușureze activitatea întreprinzătorilor!

Partidul Social Democrat a avut în campanie, printre mai multe obiective – slogan, două care spun: „Mai mulți bani în buzunarele românilor” și „Mai mulți români în clasa de mijloc”. Prin măsurile fiscale adoptate, cred că aceste două obiective capătă sens, devin reale.

Deputatul social-democrat a oferit o listă a lucrurilor bune care se întâmplă prin aceste măsuri fiscale, atacând direct opoziția: Sunt acestea lucruri bune care se întâmplă, se vor întâmpla? Sunt. Am făcut aceste precizări (și voi mai face altele, în zilele următoare) pentru a răspunde unor politruci care, incapabili să-și construiască vreodată un proiect (pe orice domeniu), fac din gargară singura lor idee de opoziție. Abia aștept să le văd și lor ideile, măsurile pe care le-ar avea, propunerile.

2 3

La rândul său, deputatul Corneliu Ștefan a prezentat în cadrul unei conferințe de presă toate modificările și efectele „revoluției fiscale”, declarând că PSD va sta unit în jurul acestui demers și al programului economic pe care îl are stabilit:

Am asistat în ultimul timp la o campanie acerbă de denigrare a PSD, a măsurilor economice și sociale pe care le pune în practică Guvernarea PSD – ALDE. Manipulările întreprinse pe unele canale media de către Opoziție și diferiți indivizi care pozează în analiști economici sau chiar de o parte a mișcării sindicale au rolul meschin de a clătina încrederea cetățeanului în actuala guvernare.

Din fericire, noi, cei din Partidul Social Democrat, suntem uniți și nu ne-am abătut de la programul nostru electoral. Și nu ne vom abate, atâta timp cât știm că tot ceea ce se desfășoară în plan politic, economic și social este în interesul românilor și al României. Toate măsurile fiscale pe care le-am luat și le vom lua au ca scop dezvoltarea mediului de afaceri, disciplinarea agenților economici care încearcă prin orice mijloace să eludeze legile, să-i defavorizeze pe angajați și să ocolească obligațiile pe care le au față de stat.

23549834_1958575824160095_1972848931_n

Prezentarea completă a măsurilor fiscale, cu argumente, cifre și studii de impact

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. tot ce spune Vlăducă mai sus este fals, iar propaganda de doi lei a lui Ștefan e pentru mancurți
    în 1972 intram în cîmpul muncii (așa se spunea pe atunci) stagiar
    am lucrat sub tot felul de conduceri comuniste sau capitaliste/democrate
    dar ceva mai incompetent ca ceea ce „defilează” acum nu mi-a fost dat să văd
    bine că azi sînt pensionar și nu trebuie să înghit prostia lor 🙁

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.