PSD Dâmboviţa, reacţie de solidaritate faţă de Victor Ponta

pes - victor ponta (8)

Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa a Partidului Social Democrat îşi exprimă solidaritatea cu domnul Victor Ponta, Primul Ministru al României şi Preşedinte al Partidului Social Democrat şi consideră că acesta trebuie să rămână premier, rezultatele guvernării reprezentând argumentul determinant.

Este suspect că Premierul României a fost citat şi i s-a adus la cunoștință calitatea de suspect în ziua în care Partidul National Liberal depune o moţiune fără consistenţă, fiind evident în imposibilitatea de a o trece prin Parlament.

Demersul domnului Klaus Johannis, privind solicitarea de demisie a Premierului nu este decât o abordare politicianistă, în afara cadrului constituţional şi nu are decât rolul de a sprijini Partidul Naţional Liberal în demersurile sale, Preşedintele României abandonând poziţia de neutralitate politică la care îl obligă Constituţia.

Cerem Primului Ministru, Victor Ponta, să-şi continue mandatul cu care a fost investit de cetăţenii României şi să continue punerea în aplicare a programului de guvernare.

Adrian Țuțuianu

Președinte PSD Dâmbovița

Comentarii

comentarii

2 Comentarii

  1. Puteri fi soludari cu el….la pușcărie. Ca oricum acolo veti ajunge toti.

  2. Demisia!!!

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.