PUCIOASA: A fost finalizată evaluarea unui proiect major de infrastructură cu finanțare europeană – 91,4 puncte din 100!

pucioasa

Primăria orașului Pucioasa începe să primească vești frumoase în legătură cu proiectele de infrastructură pe care le va derula cu finanțare europeană.

Agenția de Dezvoltare Regională Sud – Muntenia a informat joi, 15 iunie, Primăria Pucioasa cu privire la finalizarea etapei de evaluare tehnică și financiară pentru proiectul „Dezvoltarea infrastructurii turistice în Stațiunea Balneoclimaterică Orașul Pucioasa”, depus la finanțare prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020. Anunțul a fost făcut de primarul Constantin Ana.

E vorba de un proiect care va însemna reabilitarea și modernizarea cartierului Pucioasa Sat, a străzilor Carierei, Stadionului, Dacia, Libertății, 1 Decembrie 1918, bulevardul Gării, Avram Iancu și Aleea Ardealului, precum și înființarea a 2 parcuri, în zona Stadionului și la Gară.

În urma parcurgerii etapei de evaluare, proiectul depus de Pucioasa a primit un punctaj foarte bun, 91,4 din 100 puncte posibile și va intra direct la finanțare. Investiția are o valoare de 5 milioane de euro.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.