PUCIOASA: Șmecherie la Primărie! Bădău și-a tras conductă de apă pentru casă, firmă și salon!

danut badau

Se întâmplă așa.

Compania Națională de Investiții a făcut la Pucioasa o investiție în reabilitarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare! Proiectul este finalizat în proporție de 99%, dar nu s-a făcut recepția la sfârșitul lucrărilor și rețeaua nu a fost predată Companiei de Apă Târgoviște – Dâmbovița.

Pe parcursul ultimilor 3 ani de când s-a realizat conducta, niciun locuitor al orașului nu s-a putut racorda pentru că proiectul nu era finalizat oficial. Cum, însă, primarul orașului Pucioasa, Dănuț Bădău, nu e „orice locuitor”, omul n-a mai așteptat ca „proștii”, să se recepționeze lucrările și să se predea către Companie, ci și-a făcut singur confortul.

Pe banii primăriei, la sfârșitul anului trecut, Bădău a tras, din rețeaua CNI (de pe Bulevardul Gării) o conductă de apă de circa 200 m pe Aleea Ardealului. De ce tocmai acolo? Pentru că în zonă identificăm: casa primarului, un salon de înfrumusețare (al soției primarului, spun localnicii) și o firmă – SC Vulcan BD SRL (controlată de primar). A făcut și racordurile necesare. Frumoasă coincidență sau cum? Adică, în timp ce locuitorii s-au uitat 3 ani la conducta CNI și n-au putut să se racordeze (pe motivul corect că nu s-a făcut recepția finală), dl Bădău s-a folosit de puterea funcției și de banii publici pentru a-și rezolva, în interes personal direct, problemele.

Video, Partener TV:

Rămâne de stabilit:

  • cât de (i)legală este conducta pe care primarul a tras-o din proiectul CNI?
  • cât de (i)legale sunt racordurile făcute de primar la el, la firmă, la salon?
  • a fost contorizată apa consumată din momentul în care primarul s-a „înțepat” la conductă?

Un răspuns este și acela că, în dimineața zilei de marți, 22 martie, oameni ai Primăriei Pucioasa au mers la Compania de Apă cerând să se facă expres contracte de branșare și furnizare a serviciului de apă pe Aleea Ardealului. Adică, până acum…?

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. stau pe str PATRANA NR 82 SI AM SPUS DE UN AN CA NU ESTE FACUT NICIUN RACORD AL CASELOR LA CONDUSCTA NOUA IAR COLOANA DE CANALIZARE NOUA NU ARE CAMINE PENTRU RACORDAREA CASELOR SI TREBUIE SPART ASFALTUL NOU TURNAT ,, SI NU ARE GURI DE CAPTARE A APELOR PLUVIALE , FIIND SUBDIMENSIONATA , IAR TOATA APA DE PLOAIE INTRA IN CURTILE OAMENILOR ,, HALAL PRIMAR !!?? UNDE ESTE DNA ???

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.