Purtător de cuvânt PNL Dâmbovița, despre actualii colegi din fostul PDL: Au terfelit imaginea Parlamentului!

gabriel plaiasu

A venit vorba azi, în conferința de presă a PNL Dâmbovița, despre votul parlamentarilor în cazul lui Dan Șova și, în general, despre deciziile pe care aleșii le iau pentru încuviințarea reținerii/arestării unui deputat sau senator în baza cererilor procurorilor. Purtătorul de cuvânt al PNL Dâmbovița, fostul deputat Gabriel Plăiașu, a declarat că există un grad ridicat de superficialitate la hotărârile care se iau, în condițiile în care abia membrii comisiilor juridice mai cunosc câte ceva din dosarul  acuzatului. Altfel, în plen, Dumnezeu cu mila.

De aici, discuția a alunecat către rolul Parlamentului, menirea lui și dacă acesta își mai regăsește rosturile reale, constituționale. Declarația lui Plăiașu, de pus în ramă:

De foarte mult timp, Parlamentul nu mai este ce ar trebui să fie, încă din perioada când actualii mei colegi de formațiune politică, foști adversari politici de culoare portocalie, la îndemnul de la Cotroceni, terfeleau imaginea Parlamentului României ceva de groază. Și, ca să vedeți cum este viața, ei sunt aceia care au trecut Codul Penal prin asumare de răspundere și mulți dintre ei sunt astăzi afectați de faptul că n-au fost dezbătute Codurile în Parlament. Ei sunt primii care constată că avem un Cod Penal necorespunzător; au constatat pe pielea lor.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.