Radu Popa (PSD), atac direct la Sorin Ion (PNL) pe subiectul deschiderii anului școlar

Vicepreședintele PSD Dâmbovița, Radu Popa, îl atacă frontal pe candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean, Sorin Ion,  care este și inspector-șef al Inspectoratului Școlar Dâmbovița. Contextul: începerea anului școlar în termeni de nesiguranță, lipsă de măsuri din partea Guvernului PNL, comunicare defectuoasă din partea Ministerului Educației și responsabilitate aruncată pe umerii autorităților locale/unităților de învățământ.

Radu Popa:

Nepăsarea este o formă de moarte lentă. Suntem la câteva zile de la anunțata începere a anului școlar și, astăzi, nimeni nu știe dacă școlile vor începe pe 14 septembrie sau pe 1 octombrie. Și nimeni nu știe cum vor începe. Singurul lucru pe care îl știe toată lumea e că pe 27 septembrie vor fi alegerile. Pentru că, de acum 9 luni de zile de când a fost învestit, Guvernul PNL susținut de Ion Sorin a fost preocupat doar de alegeri și de nimic altceva.

Atrag atenția că administrațiile locale sunt la limita rezistenței și nu au fondurile necesare pentru începerea în siguranță a anului școlar. Îi transmit lui Ion Sorin să lase campania electorală și să fie atent la apelurile disperate ale primarilor, care știu problemele concrete din comunități. (…) E timpul ca Inspectoratul Școlar să se apuce de treabă. E vremea ca Ion Sorin, desemnat responsabilul numărul 1 de soarta învățământului, să-și asume funcția și să abandoneze goana după voturi. Pentru el, competiția e pierdută, dar mai are o șansă în lupta cu virusul.

Câte măști a asigurat Guvernul lui Sorin Ion pentru copiii dâmbovițeni? Zero. Câte măști a asigurat Guvernul lui Sorin Ion profesorilor, colegii lui, cărora le cere votul? Zero. Câte covorașe dezinfecntante au școlile din Dâmbovița? Zero. Câte afișe informative a tipărit Guvernul pentru începutul școlii? Zero. Această dovadă de nepăsare e modul în care candidatul liberal răspunde de sănătatea copiilor?

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.